Exemple De Obiective Smart In Educatie

Exemple De Obiective Smart In Educatie. Fiecare obiectiv smart are nevoie de un plan de acțiune smart. Exemple de obiective smart specifice.

Educatie antreprenoriala | Program intensiv | Training.EXE
Educatie antreprenoriala | Program intensiv | Training.EXE from www.exe.org.ro
Augmenter les ventes de parfums de la gamme lambda durant le mois précédent la fête de mères de 20% par rapport à. Acest plan de acțiune se concentrează asupra modului în care îți poți atinge obiectivul prin stabilirea unor repere, evidențierea potențialelor capcane. Le directeur d'une parfumerie fixe à sa responsable de magasin l'objectif suivant :

Nu uita că obiectivele oricărui proiect ai avea, de la unul personal, de carieră, tehnic sau artistic, trebuie să fie simple și deștepte, adică smart.

Un exemplu de obiectiv smart personal este economisirea banilor. Formularea unui obiectiv conform principiilor smart nu îi ia copilului mai mult de 5 minute. Masoara rata de succes al obiectivele smart in procente. În exemplul de mai sus obiectivul nu poate fi realizabil dacă copilul tău începe pregătirea pentru concurs doar cu o lună înainte, până atunci el neștiind să înoate.



Related Posts To Exemple De Obiective Smart In Educatie


Exemple De Obiective Smart In Educatie Rating: 4.5 Posted by: hortamatina

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts